Zašto certificirati vašu web trgovinu?

SigurnaTrgovina™ verifikacijaSigurnaTrgovina™ svojom oznakom povjerenja komunicira potrošačima sigurnost i pouzdanost u kupovini putem interneta, na svim web trgovinama koje nose našu oznaku povjerenja.

Na temelju detaljnih provjera i sa velikom pažnjom tražimo partnere koji ulažu u sigurnost i pouzdanost svojih web trgovina, stavljaju kupce u fokus svog poslovanja, te prepoznaju vrijednosti koje im donosi oznaka povjerenja i certifikat sigurnosti u komunikaciji s kupacima i partnerskim odnosima.

U našem certifikacijskom programu sigurnosti su samo one tvrtke koje prate promjene na online tržištu, ispunjavaju sve zakonske odredbe i pružaju svojim kupcima vrhunsku uslugu i iskustvo u online kupovini.

Više od 87% kupaca vjeruje neovisnim organizacijama koji će za njih obaviti tehnološku certifikaciju web trgovina. I to je upravo glavna misija SigurnaTrgovina™ - kupcima kupnju učiniti potpuno sigurnom i pouzdanom, a time i trgovcima povećati prodaju, ali i konverzije posjetitelja koji se online informiraju, a kupuju offline!

Riješavamo jedan najvećih problema za web trgovce - manjak povjerenja od strane potrošača prema online kupovini! Korisnici uglavnom ne znaju tehnološke izraze kao što su HTTPS, SSL, Phishing, Malware itd. Mi mislimo da ni ne trebaju znati! Korisniku je jedino bitno da može u potpunoj sigurnosti obaviti svoju kupovinu!

Imate web trgovinu? Certificirajte je, a mi ćemo vam pomoći oko prodaje Certificiraj odmah

Povećanje prodaje

Više od 42% kupaca navodi da se za plaćanje karticom odlučuje isključivo na web trgovinama koji imaju oznaku certifikata.

Od posjetitelja napravite kupce!

Više od 75% online kupaca navodi da dok je na webshopu, prekida svoju kupnju ukoliko ne pronađe oznaku koja certificira web trgovinu kao sigurnu.

Lojalnost korisnika

Više od 87% korisnika navodi da im je jako važno što "treća, neovisna strana" certificira webshop na kojem kupuju i da se iz tog razloga voli vraćati na isti.

Pomoć oko usklađivanja propisa

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice oko primjene propisa, naši stručnjaci u online trgovini će vam rado pomoći oko usklađivanja istih s informacijama na vašoj web trgovini.

Povećanje povjerenja korisnika

Više od 83% online kupaca izražava zabrinutost da bi tijekom online kupnje njihov identitet mogao biti kompromitiran i ukraden, te preferira web trgovine koje su certificirane.

Priručnik dobre prakse

Svim certificiranim trgovinama, šaljemo eCommerce priručnik u PDF formatu sa korisnim savjetima koji uvelike pomažu oko administrativnih i sigurnosnih pravila vođenja web trgovine.

Povećanjem povjerenja kod kupaca - Povećajte prodaju!

Imate web trgovinu? Certificirajte je, a mi ćemo vam pomoći oko prodaje Certificiraj web trgovinu